News: Tommy

Tommy: Serie of Tommy portraits

tommy-01

Art direction, styling and photography  Studio Mirella Sahetapy, make-up Esther Goldstein

News: Installation “Choses Privées” at Inside Design Amsterdam 2013

streep3

Presentatie van de installatie Choses Privées tijdens het Elle Decoration event Inside Design Amsterdam 2013 - vr 27, za 28 en zo 29 September 2013:

 

ida-setbw-close-instore2013
IDA-logo2012_

Locatie: Friday Next, Overtoom 31, Amsterdam

LogoFN_1000x165

ms-002ida

Studio Mirella Sahetapy werkt al 10 jaar aan styling en fotoproducties voor ELLE Decoration. Voor Inside Design Amsterdam 2013 ging ze de samenwerking aan met meubelmaker Martijn Renier. Samen ontwikkelden ze Choses Privées. Een sfeervolle en intieme installatie, waarin een kaptafel en een vijftal foto’s de hoofdrol spelen. Bijzonder is het vervreemdende effect dat de meubels van Renier en de foto’s van Sahetapy op elkaar hebben. Het driedimensionale en het tweedimensionale gaan een spel met elkaar aan. Structuren en patronen van de meubelmaterialen komen terug in de foto’s van het meisje en vice versa. De installatie is tijdens Inside Design Amsterdam 2013 te zien in conceptstore Friday Next.

 

Styling & fotografie: Studio Mirella Sahetapy

Meubelontwerp: Martijn Renier

 

Productie: Studio Mirella Sahetapy & Martijn Renier

m.m.v. Earthcote, Eijffinger en Kendix Textiles

 

e6e623754d2e5bd9e8dc3f8c7ea2cd0b1

Over Martijn Renier: 

logomr

Ontwerper Martijn Renier werkt vanuit de visuele kwaliteit van hout. Opgeleid als meubelmaker en beeldend kunstenaar maakt hij composities in vorm, kleur en relief. Zijn kasten zijn vaak helder van lijn en fijnzinnig kleurrijk. Zoals een schilder zijn palet kiest, zo combineert Renier per meubelstuk de kleuren van hout. Bredere banen en subtiele stroken afgewisseld tot een eigen geraffineerd beeld. Deze aandachtige werkwijze van “handmade design” maakt elke kast tot een uniek stuk.

 streep3

 

News: Marres

Press photography for Marres, Centre for Contemporary Culture in Maastricht, the Netherlands – Photography Mirella Sahetapy

News: Publication Elle Decoration NL – Issue April 2012

 

Our house – Serie of 8 photographic collages, Interior p.92-p.99 – production, styling and photography Studio Mirella Sahetapy, Text Elsbeth Grievink

Om bij weg te dromen

Soms zou je het dagelijks leven stil willen zetten, om alles wat niet bevalt te deleten en er mooiere dingen voor in de plaats zetten. Freelance stylist en fotograaf Mirella Sahetapy doet het regelmatig. Haar eigen huis gebruikt ze als een maquette voor een wereld waarin alles líjkt te kloppen… Read more »

New work: cup and saucer

Cup and Saucer – Serie of 6 photo collages – Photography and styling Mirella Sahetapy